Наши партнеры

MenuTotalBold.dk søger skribenter

TotalBold

TotalBold.dk er en særdeles fremadstormende fodboldside, som ikke blot vil lade sig nøje med at bringe nyheder. Vi vil skille os ud fra mængden og gå mere i dybden med stoffet. Vi vil blandt andet bringe vores læsere endnu tættere på de personligheder, som har haft en afgørende betydning tidligere, men i den grad også fokusere på nutidens og fremtidens fodbold-personligheder. For at indfri vores ambitioner, behøver vi flere hænder på skribent-fronten.

TotalBold.dk er en fodboldside, hvis redaktion består af fodboldelskere, som vil bringe vores læsere endnu tættere på sporten og de personligheder, der præger den i hverdagsbilledet.

Vi har tidligere haft stor succes med vores intense dækning af store fodboldbegivenheder, blandt andet vores EM-dækning, hvor vores optakt til EM-slutrunden 2008, var en EM-guide på hele 60 sider, der bl.a. indeholdte interviews med fodboldeksperter og meget andet.

TotalBold.dk vil i fremtiden levere endnu flere store tiltag, som bidrager positivt til interessen omkring siden, og samtidigt lokker de mere krævende fodboldentusiaster til siden.

Vi ønsker, at siden skal henvende sig til et så bredt fodboldpublikum som muligt, og det kræver et stort benarbejde fra redaktionens side.

Derfor søger vi flere hænder, som kan bidrage med nyheder, artikler, interviews med mere, så vores side kan vokse sig endnu større og blive blandt fodboldpublikummets fortrukne fodboldside.

Hvis du ønsker, at have en stor indflydelse på en fodboldside, der konstant udvikler sig, så hører vi meget gerne fra dig.

Læs mere detaljeret information omkring skribent-jobbet her.

Hvis du synes, at alt dette lyder interessant, eller hvis du har spørgsmål til jobbet, er du mere end velkommen til at kontakte sidens chefredaktør og hovedansvarlige, Casper Lohse på: Kontakt@TotalBold.dk.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu