Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
TotalBold.dk ønsker godt nytår - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuTotalBold.dk ønsker godt nytår

TotalBold

Nu synger året på sidste vers, og i den forbindelse, vil TotalBold.dk’s redaktion gerne ønske alle jer brugere et rigtig godt nytår. Samtidig ser vi tilbage på året, der gik i sidens regi.

TotalBold.dk blev lanceret den 1. januar 2007, og dermed har siden snart rundet to år. Vi har herunder kigget nærmere på, hvad vi har kunnet tilbyde i år.

Vi har levet op til vores nytårsforsæt, som lød på, at vi i det kommende år ville præsentere endnu flere spændende og unikke tiltag.

I årets løb har vi blandt andet kunnet præsentere en skarp dækning af EM-slutrunden 2008, hvor vi lavede en 60 siders EM-guide , samt dækkede selve turneringen intenst, med masser af nyheder, optakter og referater.

Herudover dækkede vi også Champions League-turneringen tæt, hvor vi skrev finale-artikler, samt en masse nyheder op til finalen og efter finale-slutfløjtet.

År 2008 har også budt på mange eksklusive tiltag som en Odds-sektion, Klumme-sektion, Fanklumme-sektion, Anmeldelse-sektion og senest en Fodboldshop.

Traditionen tro havde vi også en julekalender i december måned, som i år fokuserede på en række danske fodboldlegender.

Vi kan i det kommende år love, at der vil komme mange flere spændende tiltag – allerede fra starten af det nye år.

Vi arbejder konstant på at videreudvikle siden, og dermed skille os ud fra mængden af det efterhånden store marked af danske fodboldsider. Hvis du har nogen input eller noget andet, er du altid velkommen til at skrive til os på Kontakt@TotalBold.dk.

Godt nytår ønskes alle af

Redaktionen på TotalBold.dkKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu