Наши партнеры

MenuTorres ikke med mod Danmark

EM 2008

Spanien blev yderligere svækket under fredagens træning på NRGi Park. Denne gang var det Torres, som var uheldig og måtte udgå med en lyskeskade. Han er derfor ikke med Danmark i morgen aften.

Det blev meget dyrt for Spaniens landshold, at træne den sidste gang før skæbnekampen i morgen på NRGi Park i Århus. Torres begyndte allerede i starten af træningen, at kunne mærke noget i lysken, men han fortsatte med i træne videre. Men til sidst blev det så slemt, at han måtte udgå fra træningen.

Spaniernes læge, Genarro Borras, kunne efter trænigen meddele, at Torres havde pådraget sig en fiberskade i lysken og kunne forvente en pause på op til otte til ti dage.

Med Villa på skadeslisten og med Raul som er helt ude af truppen forventes det, at Espanyols Tamudo træder til i stedet og at spanierne hasteindkalder en erstatning for super-stjernen, Torres.

Torres’ pause betyder også, at han heller ikke er med mod Finland i næste uges testkamp og i Liverpools vigtige Premier League-kamp mod Everton i weekenden.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu