Наши партнеры

MenuTorres består lægetjek

Engelsk fodbold

Ifølge SkySports, har Fernando Torres bestået lægetjekket hos Liverpool, og han forventes at fuldføre sit skifte til Anfield inden for de næste 24 timer. Pris: ca. 275 millioner kroner.

Den spanske angriber har i lang tid været rygtet på vej til Liverpool, og nu ser det ud til at blive en realitet. Torres er nu på vej tilbage til Atletico for at sige farvel til sine fans i den spanske hovedstad, hvorefter at tage flyet tilbage til England for at blive præsenteret i den røde trøje.

“Spilleren har bestået lægetjekket,” udtaler en talsmand, mens han fortsætter:” Alle aftaler er nu på plads, og han skriver under på aftalen på onsdag.”

Tidligere i dag solgte Rafa Benitez Luis Garcia til netop Atletico, som så sælger deres spanske stjerneangriber for ca. 275 millioner kroner, hvilket gør ham til den dyreste spiller nogensinde i Liverpool.Kommentér

3 kommentarer til “Torres består lægetjek

 1. Mike Justesen siger:

  Kanon!

  Forza Torres!

 2. MonQ siger:

  Det er til grin, at de giver så mange penge for ham. Endnu en spiller, der bliver handlet til højere priser en Titi. Ja, jeg er ganske skuffet over, at vi ikke kunne få mere end 16 mio £ for verdens bedste angriber de seneste år. Det giver ingen mening.

  Dog vil jeg gerne påpege, at det er et godt køb, Pool har gjort sig. Er ret sikker på, at han nok skal blive en succes og danne et farligt angreb med Kuyt. Er dog usikker på, om nogen af dem, kan score de der 20 mål/PL-sæson, som skal til for at blive mester, men det må tiden jo vise.

 3. Anders Caroe siger:

  Hvorfor er det latterligt? Torres er hvad? 6 år yngre end Henry og har en langt bedre fremtid.

  Desuden kunne det tænkes at Henry har forlangt en frikøbsklausul, så han kunne komme væk hvis han ville/hvis Arsenal ikke opfyldte hans krav om et konkurrenceklart hold. Nok om det.

  Tror Torres bliver en succes i PL. Han skal lige blive lidt mere effektiv, men så bliver han også pengene værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu