Наши партнеры

MenuTopscorer vender tilbage til SAS Liga-bundhold

Dansk fodbold

SAS Ligaens absolutte bundhold AC Horsens har lejet Besart Berisha i et halvt år, som kommer fra Burnley. Berisha gør dermed comeback i Horsens, som han blev topscorer for i sæsonen 2005/06.

AC Horsens har i dag tegnet en halv års lejekontrakt med en gammel kending. Der er tale om den albanske angriber Besart Berisha, som kommer til klubben fra engelske Burnley. Berisha spillede sidst i Horsens tilbage i sæsonen 2005/06, hvor han blev topscorer.

”Jeg havde flere tilbud, men AC Horsens er i mit hjerte og det var ikke et svært valg. Jeg kender klubben og jeg vil gøre alt for, at vi fastholder vores position i Danmarks bedste række. Det er sket meget siden jeg sidst var her og man behøver bare kigge på det flotte stadion,” udtaler Besart Berisha i en pressemeddelelse.

”Der er også kommet mange nye spillere, men heldigvis er der stadig nogle af de gamle som Mads Rieper, Søren Jochumsen, Niels Lodberg og Allan Søgaard. Det er spillere med meget erfaring og det bliver meget værdifuldt for de unge spillere i forårssæsonen,” fortsætter han.

“Vi er glade for, at vi fik muligheden for at tilknytte Besart Berisha, der er en rigtig stærk angriber. Han er kropsstærk og glimrende i og omkring feltet, når han modtager bolden, for han kan en masse på egen hånd. Han har tidligere været i klubben, hvor han efterlod et fint indtryk og han er derfor nem at integrere,” siger sportsdirektør Jesper Hansen.

Den 23-årige Berisha har udover AC Horsens og Burnley tidligere repræsenteret SV Lichtenberg 47, Tennis Borussia Berlin, Hamburger SV, AaB og Rosenborg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu