Наши партнеры

MenuTømreren skifter til Silkeborg IF

Dansk fodbold

Efter længere tids venten kan Silkeborg IF fans ånde lettet op. Henrik Pedersens skifte fra Hull City til Silkeborg IF er gået igennem, i følge Silkeborg IF Invest A/S. Der havde i længere tid været spekulation omkring hans skifte, da Hull ikke ville lade ham gå. Men nu er han blevet præsenteret i den røde trøje.

Henrik “Tømrer” Pedersen skiftede i 2001 fra Silkeborg til Premier League-klubben Bolton, og det efterlod et stort tab i Silkeborg IF. Men nu er Tømreren tilbage i Silkeborg IF, hvor han skal hjælpe de røde tilbage i SAS Ligaen, efter oprykningen glippede i forrige sæson.

Henrik Pedersens skifte var ved at gå i vasken da Hull City mente at Silkeborg IF, ville sælge ham videre og så derfor “snyde” Hull City. Men det fik ikke sportsdirektøren i Silkeborg IF, Peter Kjær, til at give op.

“Der er flere ting i det her. For det første har vi med tilgangen af Henrik Pedersen fået en fantastisk fodboldspiller, der kommer hjem for at hjælpe os med at indfri vores ambitioner om at rykke op i SAS Ligaen i den kommende sæson. Vi har en klar tro på, at en spiller, der gennem en årrække har bevist sit niveau i den bedste række i verden, også kan tilføre vores trup den ekstra kvalitet, der skal til for at få succes” – udtaler Peter Kjær blandt andet til SIF-Support.dk

“Det er en ingen hemmelighed, at det altid har været min drøm at komme hjem og slutte karrieren af i SIF. SIF er og bliver min klub – det var her, det hele startede, og jeg glæder mig fantastisk meget til igen at spille i den røde trøje. Jeg har tidligere haft en kanon tid i SIF, og det håber og tror jeg selvfølgelig, at vi får igen. Min umiddelbare ambition er at spille SIF op i den bedste række, hvor vi hører hjemme – og det ville da være sjovt at lave to oprykninger i træk” – siger Henrik “Tømrer” Pedersen til SIF-Support.dk.

Der har også været en del diskussion om han skal overtage det populære trøje nummer 19, eftersom Kim Olsen er på leje i Örebro. Men selv har han valgt efter eget ønske at få trøje nummer 11.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu