Наши партнеры

MenuTømrer: Min skade driller

Dansk fodbold

Henrik ”Tømrer” Pedersen har masser af erfaring og brænder efter at spille i SAS Ligaen for sin klub, Silkeborg IF. Men en skade har holdt angriberen udenfor, og comebacket til landets bedste række trækker ud.

Den hurtige angriber har siddet udenfor med en skade i hulfodssenen siden en kamp mod Næstved den 1. juli, og skaden driller fortsat Henrik ”Tømrer” Pedersen. Han siger til Silkeborg IF’s hjemmeside:

”Det må for alt i verden ikke gå for hurtigt frem. En forcering af skaden kan sætte mig yderligere tilbage. Det ville være dumt at lave noget overilet. Så i samråd med fysserne mærker jeg hver dag efter, om smerterne er blevet værre eller bedre. Så tager vi den derfra. P.t. går det rigtigt godt, men hvor lang tid, der går, før jeg er helt klar, er umuligt at sige.”

Den 34-årige angriber glæder sig naturligvis til at komme tilbage på banen og score nogle pointgivende mål:

”Det kribler efter at komme ud at spille noget bold, når jeg løber rundt om træningsbanen i løbesko og ser de andre spille. Nu handler det om at blive klar, og så håber jeg på at få masser af problemer med at komme tilbage i startopstillingen. Så længe de andre gør det godt, holder de mig ude. Holdets succes er langt vigtigere end min egen deltagelse.”

Henrik ”Tømrer” Pedersen spillede for Silkeborg IF fra 1995 til 2001, hvor han i 122 kampe scorede 62 gange. I 2001 skiftede han til Bolton Wanderers, hvor han var til 2007 og scorede 22 gange i 143 kampe. Det er desuden blevet til 3 kampe for det danske landshold.

Tilnavnet ”Tømrer” stammer ifølge Henrik Pedersen selv fra sine unge år. Som 15-16-årig havde han et job efter skole, hvor han arbejdede med møbler, hvilket krævede, at han bar brune bukser. Han kunne ikke nå hjem fra arbejde for at skifte, inden han skulle til træning, og nogle af hans daværende holdkammerater fandt derfor på at kalde ham ”Tømrer”.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu