Наши партнеры

MenuTøfting stopper i Randers til sommer

Dansk fodbold

Randers FC’s nuværende assistenttræner, Stig Tøfting, er fortid i klubben til sommer. Han forlader kronjyderne efter tre et halvt år i klubben, hvor han både har fungeret som spiller og træner.

Randers FC’s nye cheftræner, John ”Faxe” Jensen, mener ikke, at den nuværende assistenttræner Stig Tøfting fungerer godt i rollen, og derfor vil Tøfting forlade klubben til sommer.

”Jobbet som assistenttræner og dermed min nærmest allierede og samarbejdspartner har utrolig stor betydning for mig, og da jeg ikke føler mig overbevist om, at Stig er den assistent, jeg har brug for, har jeg anmodet klubben om, at der findes en ny til posten fra næste sæson,” siger ”Faxe” til Randers’ hjemmeside.

”Jeg ser ikke Stig som en assistenttræner, jeg ser ham nærmere som en cheftræner. Stig har været meget loyal over for mig, og jeg ønsker ham derfor alt mulig held og lykke fremover,” fortæller han videre.

Direktøren i Randers FC, Jacob Nielsen, er meget taknemmelig for Tøftings engagement i klubben, hvor han både har fungeret som spiller og træner i tre et halvt år.

”Stig har været en stor personlighed i Randers FC lige siden den dag i november 2005, hvor han blev præsenteret på et pressemøde. Han kom til klubben på et tidspunkt, hvor vi var i fremdrift, og han har med sine evner både på og uden for banen været med til at bringe Randers FC fra en position i Viasat Sport Division til en øjeblikkelig femteplads i SAS Ligaen. Vi er yderst taknemmelige for hans indsats for klubben,” forklarer Jacob Nielsen.

Tøfting formåede i sin tid i klubben, at optræde i 41 kampe for Randers.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu