Наши партнеры

MenuTobias Grahn uvis omkring sin fremtid

Spansk fodbold

Tobias Grahn er efter et skadesplaget forår og en nedrykning med hans klub Gimnástic nu meget i tvivl omkring hvad fremtiden bringer.

Tobias Grahn skiftede i vinterpausen SAS Ligaen ud med Primera Division nærmere bestemt bundholdet Gimnástic.

Opholdet for svenskeren er dog ikke gået efter planen. I foråret blev han ramt af en skade, og det har forhindret ham i at etablere sig på holdet, og efter at det blev en realitet, at holdet rykker ned er sår Grahn tvivl omkring sin fremtid.

”Jeg ved ikke helt hvad fremtiden bringer, min agent skal kigge på sagerne, så han tager ned for at tale med klubben inden længe. Jeg er selvfølgelig loyal overfor den kontrakt, jeg har skrevet, men jeg aner heller ikke, hvilke planer klubben har for næste sæson. Jeg ved ikke, om jeg er en del af deres fremtidsplaner,” fortalte Grahn til 24timer

Den tidligere AGF’er har dog ikke fortrudt, at han valgte at skifte til bundholdet Gimnástic, da han har fået bekræftet, at han godt kan begå sig i den spanske liga, som kræver god teknik og hurtigt spil.

”Jeg er glad for at være her, og jeg vidste godt, at nedrykning var en stor sandsynlighed, da jeg tog herned, så jeg kan ikke tillade mig at være skuffet over nedturen, siger han og tilføjer, – Jeg ved, at jeg sagtens kan begå mig og spille i Primera Division. Det har været en stor oplevelse, men hvis jeg skal spille Segunda Division, så knokler jeg også alt, hvad jeg kan, så klubben hurtigt kan komme op igen. Jeg håber på kun et år i den næstbedste række, så jeg kan spille mere Primera.”

Grahn er åben for flere muligheder i den nærmeste fremtid.

”Jeg fornemmer, at der er gode muligheder for at komme videre, men jeg skifter ikke bare, fordi vi er rykket ned. Spanien er bare starten på mit eventyr, og jeg kunne godt tænke mig at se mange andre lande også. Så der er ingen, der siger, at jeg bliver i Spanien,” sluttede han til gratisavisen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu