Наши партнеры

MenuTobias billigt til salg

Dansk fodbold

Lyngbys stortalent, Tobias Mikkelsen, kan købes for bare 200.000 kroner.

Lyngbys kæmpetalent, Tobias Mikkelsen, har i den grad en andel i, at Lyngby har direkte kurs mod oprykning, og det har fået bl.a. FC København, Brøndby, FC Nordsjælland og OB, til at vise interesse for den 20-årige højrekant.

Ekstra Bladet mener at vide, at Tobias Mikkelsen har en klausul i sin kontrakt, der medfører, at han kan købes fri for 200.000 til vinter, når han har et halvt år tilbage af sin nuværende aftale, og det kan man vel nærmest kalde en invitation for de fire interesserede klubber. Trods interessen afviser Mikkelsen ikke at blive hos de kongeblå.

“Jeg er da godt klar over, at jeg står i en gunstig position, men mit valg af fremtidig klub afhænger ene og alene af, hvor jeg kan udvikle mig bedst. Og det kan da sagtens være, at det er Lyngby, hvor jeg forventer at starte op efter pausen,” sagde Mikkelsen til Ekstra Bladet.

Lyngby møder i øvrigt FCK i den 2. pokalsemifinale i aften. På hjemmebane tabte Lyngby med 2-3, så der skal noget af en heltepræstation til, for at Mikkelsen og Co. kan bringe sig i finalen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu