Наши партнеры

MenuTo nye ansigter i landsholdstruppen

Dansk fodbold

Som følge af gode præstationer på Ligalandsholdet er Thomas Rasmussen og Mikkel Beckmann blevet udtaget til landsholdets træningskamp mod Slovenien.

Thomas Rasmussens fremtid på landsholdet var så godt som ikke-eksisterende, efter at Brøndby spilleren tilbage i 2006 meldte afbud til Ligalandsholdet, for i stedet at koncentrere sig om sit klubhold.

Afbuddet faldt ikke i god jord hos landstræner Morten Olsen og han udtalte at Rasmussen, under ham, ikke ville have nogen fremtid på landsholdet. Tingene ser dog ud til at have ændret sig og Brøndby-manden synes igen at være tilbage i varmen efter først at være blevet udtaget til Ligalandsholdet og nu A-landsholdet.

For Mikkel Beckmann er situationen en helt anden, han er det nyeste skud på stammen i Morten Olsens landsholdstrup. Lyngby-profilen har under liga-landsholdets tur til Golfen imponeret i så stor grad, at han er blevet rykket op i A-truppen til onsdagens kamp mod Slovenien. Dermed er der udsigt til landsholds-debut for Beckmann i næste uge.

Thomas Rasmussen og Mikkel Beckmann er ikke de to eneste der tager springet fra Ligalandsholdet til A-landsholdet, således er Ulrik Laursen, Niki Zimling, Chris Sørensen og William Kvist også udtaget til kampen den 6. februar mod Slovenien.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu