Наши партнеры

MenuTo Duncan-mål lagde fundamentet til Brøndby-sejr

Dansk fodbold

Morten ”Duncan” Rasmussen har vist godt spil på det seneste og det fortsatte i dag, da han scorede to mål, der lagde fundamentet til sejren mod SønderjyskE.

Brøndby var på forhånd udpeget til storfavoritter og det prædikat levede de op til. De satte sig på kampen fra start af og føromtalte ”Duncan” var meget tæt på at bringe gæsterne foran efter otte minutter, hvor han efter han blev spillet fri fra Bernburg, der inden da havde taget en brillant dribletur, men det flotte opspil blev ikke belønnet med en scoring.

Efter en halv time gav Brøndbys indledende pres bonus i form af mål. Thomas Rasmussen havde taget turen frem af banen fra sin back og smækkede et af hans velkendte indlæg ind i feltet, hvor Morten ”Duncan” var på pletten, da han kom satte hovedet på indlægget og fik bolden sat i mål til 1-0.

Gæsterne slappede mere af efter pausen og i stedet for at forsøge at lukke kampen blev tempoet skruet gevaldigt ned og det udnyttede SønderjyskE efter et kvarters spil af anden halvleg. I første omgang reddede Stephan Andersen et hovedstødsforsøg fra Kenneth Fabricius, men på returbolden var SønderjyskE-angriberen på pletten og kunne sende bolden om bag den chanceløse Brøndby-keeper.

Målet reagerede Brøndby straks på og satte Peter Madsen på banen i stedet for Martin Bernburg. Samtidig vågnede Brøndby-spillerne op og pressede hjemmeholdet helt i bund.

Kort tid efter fandt Morten ”Duncan” Rasmussen endnu en gang netmaskerne og scorede sit femte SAS Liga-mål i den her sæson. Det skete efter at en høj bold blev sendt i SønderjyskE’s felt og der stod ”Duncan” fuldstændig umarkeret og kunne derfor sende bolden i mål til 2-1.

SønderjyskE var lige ved at svare igen lidt efter, da Mikael Nilsson ville sende bolden væk efter et SønderjyskE-indlæg, men Nilssons clearings forsøg havnede i ryggen på Max von Schlebrügge og via den røg bolden på underkanten af overliggeren. Derefter fik Stephan Andersen fat i bolden og faren blev på den måde afblæst af Brøndby.

I den anden ende af banen gjorde Schlebrügge det i stedet til 3-1 efter at indskiftede Peter Madsen fandt den svenske anfører i feltet og kvitterede afleveringen med at sende bolden i mål til stor jubel for Brøndby-fansene bag målet.

Fem minutter før tid blev kampen fuldstændig lukket af Brøndby. En velspillende Alexander Farnerud fik spillet sin landsmand Holmén fri i dybden og inde i feltet blev han fældet af en SønderjyskE-forsvarer og derfor fik Brøndby straffespark. Det eksekverede Peter Madsen, som scorede sit andet sæsonmål.

Med få minutter igen fik SønderjyskE pyntet på resultater, da Brøndby blev fanget i ubalance i en SønderjyskE-kontra og det udnyttede Jesper Kjærulff ved at gøre det til slutresultatet 4-2 til Brøndby.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu