Наши партнеры

MenuTjekkisk landsholdsspiller til FC København

Dansk fodbold

FC København præsenterede i dag den tjekkiske landsholdsspiller, Zdenek Pospech, der kommer til den danske hovedstad fra Sparta Prag.

Tidligere i dag præsenterede FC København den 29-årige højreback, Zdenek Pospech, der har sat sit underskrift på en kontrakt, der gælder i 3½ år, og kommer til FC København fra Sparta Prag.

“Jeg har hørt så meget godt om F.C. København. Klubben har et stort navn i Europa, og samtidig har Libor Sionko talt utroligt varmt om at jeg skulle komme hertil. Mit første indtryk efterlader mig heller ikke med nogen tvivl om at jeg har truffet det helt rigtige valg. Klubbens ambitioner står mål med mine egne, og kulturen i både klubben og i København er lige efter mit hovedet. Jeg glæder mig til at komme i gang,” siger den tjekkiske landsholdsback til FC Københavns hjemmeside.

Cheftræner Ståle Solbakken er meget tilfreds med signingen af Pospech.

“Vi har jagtet Pospech i et stykke tid, og jeg er meget tilfreds med at han nu er en del af F.C. København. Det er en rigtig god offensiv back vi får til klubben. Han er stærk en-mod-en, hurtig på fødderne og har et stort løbepensum. Samtidig besidder han international erfaring, så alt i alt en nærmest komplet spiller.”Kommentér

En kommentar til “Tjekkisk landsholdsspiller til FC København

  1. AK siger:

    Nice. Endelig. Vidunderligt. Klasse. hehe…..Godt med en ny back.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu