Наши партнеры

MenuTimm: Mit karrierestop en misforståelse

Dansk fodbold

I går kunne flere medier fortælle, at Mads Timm indstillede karrieren på grund af skader og manglende motivation. Det overraskede mange og ikke mindst Mads Timm selv. I dag siger han, at hele historien er ”en misforståelse”.

Den aparte historie startede i går, da Mads Timms agent, Allan Reese, af flere medier blev citeret for at sige følgende om den 24-årige angribers beslutning om at indstille karrieren:

”Jeg tror, at der er to ting, som har indflydelse på karrierestoppet. Han har haft svært ved at motivere sig, og så har han været en del skadet igennem de sidste par år.”

I dag fortæller Mads Timm selv, at hele historien er ”en misforståelse” mellem ham og Allan Reese, som tilmed slet ikke er Timms agent længere. Mads Timm, der på det seneste har takket nej til to klubber, siger til TV 2 Sporten:

”Jeg har da gjort mig nogle overvejelser, men der er ikke noget, der er definitivt endnu. Og jeg vil selv komme med den udmelding, hvis den skal komme.”

Mads Timm var på kontrakt med Manchester United fra 2002 til 2006, hvor han blev udlånt til Viking, Lyn og Walsall. I 2006 kom han til OB, hvor han fik 56 kampe og scorede 8 mål, inden han i 2008 skiftede til Lyngby Boldklub.

Læs også:

Tidligere United-spiller stopper karrierenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu