Наши партнеры

MenuTidligere United-keeper på plads i OB

Dansk fodbold

Manchester Uniteds tidligere målmand Roy Carroll har underskrevet en treårig aftale med SAS Liga-topholdet OB. Nordireren kan allerede debutere i aften mod FC Midtjylland.

FC Midtjyllands førstemålmand, Anders Lindegaard, er stærkt tvivlsom til aftenens kamp mod FC Midtjylland, men OB-ledelsen har reageret hurtigt, og sikret sig et lynindkøb af den nordiske målmand Roy Carroll.

Den tidligere Manchester United-keeper trænede med hos fynboerne i går for første gang, og i dag kunne han således underskrive en treårig kontrakt.

”Jeg ser frem til at spille fodbold på højeste niveau igen. Sidste sæson så jeg flere danske hold mod Manchester City, så jeg ved, at jeg kommer til en svær liga, men jeg er klar til at gøre mit bedste,” fortæller Carroll i en pressemeddelelse.

”Det er gået stærkt, men det har været en god oplevelse. Jeg glæder mig til at opleve Fionia Park, for det er et meget flot og intimt stadion. Jeg kommer til Odense med store ambitioner, og jeg håber, at jeg kan være med til at vinde titler for klubben og for fansene.”

31-årige Carroll har senest passet stængerne i Derby Country, hvor han dog aldrig formåede, at blive fast inventar i managerens startformation.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu