Наши партнеры

MenuTidligere OB-spiller til Vejle

Dansk fodbold

Den forhenværende OB-spiller, Martin Borre, har skrevet under på en tre-årig kontrakt med nyoprykkede Vejle. Borre, hvis hurtighed er en af hans mærkevarer, kommer fra I.K. Start fra Norges bedste liga, Adeccoliga.

Både danske spillere i udlandet som Kasper Bøgelund, Brian Priske og Henrik ”Tømrer” Pedersen er blevet hentet hjem til Danmark, og nu tilskriver endnu en dansker sig listen. Den 29-årige dansker, Martin Borre, har underskrevet en kontrakt med nyoprykkede Vejle, hvilken forlyder på tre år.

”Jeg har lyst til at komme tilbage til SAS Ligaen og spille på et højt niveau. Vejle Boldklub kunne tilbyde mig alle de ting, som jeg søgte. Det er en ambitiøs klub, der er fremadstræbende, har gode faciliteter med et nyt flot stadion. Der er en masse ting, der tegner spændende i Vejle Boldklub, og det kunne jeg godt tænke mig at være en del af,” fortæller Vejles nye erobring i en pressemeddelelse.

Om sine kompetencer fortæller Borre således:

”Jeg kan bidrage med mange gode indlæg og god fart, og efterhånden har jeg også en god rutine, som jeg kan bruge. Jeg ved, hvad det kræver at spille i SAS Ligaen, og hvad der skal til for, at man kan præstere på et højt niveau, og så kan jeg bidrage med noget professionalisme. Jeg vægter meget højt, hvordan man agerer som professionel fodboldspiller.”

”Martin Borre er en dynamisk og levende kantspiller, som arbejder godt begge veje. Han er samtidig en karakterfast person, som er ambitiøs og seriøs med sin fodbold. Martin Borre kan bidrage til at optimere professionalismen i Vejle Boldklub yderligere. Da vi fik muligheden for tilknytte Martin Borre, var vi ikke i tvivl. Han har vist i sin tid i Danmark og i Tippeligaen, at han er en dygtig spiller, der har både færdighederne og holdningerne til at spille på højeste niveau,” siger Hans Lauge om Vejles nyeste inventar.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu