Наши партнеры

MenuTidligere FCK’er uvis omkring fremtiden

Dansk fodbold

Den tidligere FCK’er, Morten Bisgaard, som i øjeblikket holder til i Derby, er endnu uvis omkring hvor han spiller når hans kontrakt udløber til sommer.

Morten Bisgaard, som i går kvalificerede sig til playoff til Premier League med sin klub, Derby, ved endnu ikke hvilken arbejdsgiver han har til sommer.

”Jeg spiller lidt uden at vide, hvad der skal ske. Jeg har ikke hørt noget fra Derby, og der sker nok heller ikke noget fra deres side, før sæsonen er slut. Så jeg kigger også efter andre alternativer. Det betyder, at jeg er begyndt at snakke med andre klubber. Men jeg har ikke helt udelukket Derby,” sagde Bisgaard til gratisavisen 24timer.

Han afslørede overfor avisen, at han både har tilbud fra Danmark, men også udenlandske klubber skulle være interesseret.

”Vi (Bisgaard og hans agent, red.) er begyndt at tale med nogle danske klubber, men der har også været nogle henvendelser fra udlandet. Men jeg skal ikke til at nævne nogen navne på klubberne. Jeg vil helst ikke sige for meget, men du kan vel gætte dig til, hvad det er for nogle klubber.”

Morten Bisgaard fortæller dog, at han ikke frustreret over, at han ikke ved hvor han spiller næste sæson.

”Jeg vil egentlig helst fokusere på de kampe, der er tilbage, og bagefter vil jeg så gerne tale med klubben om, hvad der egentlig er foregået, og hvordan det har været for mig. Men jeg vil ikke skabe nogen uro nu, så jeg vil bare koncentrere mig om at spille, og så må vi se, hvordan det hele så ender.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu