Наши партнеры

MenuTidligere FCK'er træner i Jægersborg

Dansk fodbold

Den tidligere FC København-spiller Christian Lønstrup skal fungere som cheftræner for Jægersborg Boldklub fra 1. januar 2008.

36-årige Christian Lønstrup har skrevet under på en 2½-årig aftale med Jægersborg Boldklub. Den tidligere FCK’er skal fra den 1. januar 2008 fungere som cheftræner i Jægersborg, der spiller i Kvalifikationsrækken.

“I JB er vi meget glade for at kunne præsentere en profil som Christian som klubbens nye Cheftræner. Især fordi Christian i sin lange aktive karriere som professionel fodboldspiller har stået for de værdier, som vi lægger vægt på i klubben. Samtidig er Christian en fornem ambassadør for fodboldspillet både på og uden for banen, og vi ser ham som en vigtig brik i den fremtidige udvikling i JB. Endeligt var det vigtig for os at skaffe en fodboldmæssig kapacitet idet afgående cheftræner Thomas Gammelgaard har sat overliggeren højt,” skriver Jægersborg Boldklub på deres hjemmeside.

Lønstrup, der er ved at få A-licens som træner, har i sin aktive fodboldkarriere repræsenteret B1903, B93, KB, FC København, Cagliari Calcio og AB, og senest har han fungeret som ITU-træner i B93.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu