Наши партнеры

MenuTidligere FCK’er stopper efter 14 år

Dansk fodbold

Den tidligere FC København-spiller, Thomas Røll, har besluttet sig for at stoppe sin karriere efter 14 år på topplan.

Viborg FF skrev i februar måned kontrakt med Thomas Røll, men klubben nåede ikke at få meget glæde af den tidligere FC København-kantspiller. I dag meddelte han nemlig, at han stopper hos viborgenserne og dermed lægger støvlerne på hylden efter 14 år på topniveau.

”Nu har jeg været i det her game i 14 år som professionel, og jeg kan mærke, at jeg ikke længere har den samme lyst og motivation, som jeg plejede at have. Det har altid været glæden og lysten til fodbolden, der har drevet mig,” forklarer Røll i en pressemeddelelse, og han uddyber:

”Når den pludselig er kraftigt minimeret? Tja, så er det i min verden ensbetydende med, at man skal til at prøve noget nyt i sit liv.”

Røll, der i dag er 32 år gammel, startede sin karriere i Silkeborg IF, hvor han spillede fra 1996 til 2001. Efter 152 kampe for SIF, skiftede han til SAS Liga-storklubben FC København i 2001, hvor han var en del af hovedstadsklubben frem til 2006. Herefter fortsatte SAS Liga-eventyret i FC Midtjylland, hvor han i 2008 blev udlejet til Vejle Boldklub.

Da han vendte tilbage fra sit lejeophold i vinterpausen, blev han i februar måned tilknyttet Viborg FF, der altså blev endestationen, på trods af, at han havde underskrevet en kontrakt, der varede frem til 30. juni 2010. Han nåede dermed kun at repræsentere viborgenserne i fem kampe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu