Наши партнеры

MenuTidligere FCK-stjerne er tilbage i SAS Ligaen

Dansk fodbold

FC Nordsjælland har i dag underskrevet en kontrakt med den tidligere FC København-stjerneangriber, Sibusiso Zuma, som allerede kan få sin debut på lørdag mod OB.

Den 34-årige angriber, Sibusiso Zuma, som tidligere har fristet en tilværelse i den danske storklub FC København, vender nu tilbage til SAS Ligaen, hvor han har underskrevet en kontrakt med FC Nordsjælland, der er gældende frem til sommerens VM-slutrunde.

Sibusiso Zuma var en del af FC København fra 2000, hvor han spillede i fem år, før han tog turen videre til tyske Bielefeld, men efter at have spillet i Tyskland i tre år, tog han hjem til Sydafrika og Mamelodi Sundowns.

Han formåede dog ikke at slå igennem i hjemlandet, og derfor kan han nu skifte transferfrit til FC Nordsjælland.

”Jeg er så glad for at være tilbage i dansk fodbold for at spille fodbold på højeste niveau. FCN har vist mig, at klubben, ligesom jeg selv, er topambitiøs og jeg vil gøre alt for at nå mit høje niveau fra tidligere,” forklarer Sibusiso Zuma i en pressemeddelelse og uddyber:

”Det kræver hårdt arbejde, og jeg vil det så gerne. Også fordi klubben har så god en trænerstab og mange talentfulde spillere, som jeg gerne vil være med til at støtte udviklingen af.”

FCN-cheftræner Morten Wieghorst har vurderet Zuma ud fra en række træninger, og han fortæller følgende:

”Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at få Zuma til FC Nordsjælland, for han har i træningerne vist, at han har kvaliteter, som vi kan bruge her. Han er en dygtig offensiv-spiller og forstår at bringe holdkammeraterne godt med i spillet. Derfor har jeg ham også med i truppen i morgen mod OB.”

Zuma har spillet 68 landskampe og scoret 13 mål for Sydafrika.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu