Наши партнеры

MenuTidligere Brøndby-spiller stopper karrieren

Dansk fodbold

Den tidligere Brøndby-spiller, der i øjeblikket slår sine folder i Viborg, Thomas Andie, har meddelt at han indstiller fodboldkarrieren, når SAS Liga-klubberne går på juleferie.

I en pressemeddelelse afslører den 35-årige Viborg-spiller Thomas Andie, at han til jul vil trække sig tilbage fra SAS Liga-fodbold.

“Det bliver svært at undvære fodbolden. Det har jo været min hverdag de sidste 10 år. Stemningen i omklædningsrummet, træningerne, i det hele taget alt det omkring fodbolden. Det kommer jeg da til at savne. Men jeg har fået nogle signaler fra kroppen på det seneste, som jeg må lytte til,” forklarede Andie i en pressemeddelelse.

“Jeg havde jo egentlig håbet på at spille sæsonen færdig frem til sommer. Men jeg kan godt mærke, at kroppen ikke er med på seks træninger om ugen længere. Og så kan jeg ikke længere spille på det niveau, jeg gerne vil, når jeg ikke kan komme op på en tilstrækkelig træningsmængde,” fortsatte den stærke midterforsvar.

Thomas Andie, der som helt ung repræsenterede Brøndby og Lyngby, skal passe sit civile job som salgskonsulent for den nystartede sundhedsvirksomhed In4Move.Kommentér

En kommentar til “Tidligere Brøndby-spiller stopper karrieren

  1. JKJ siger:

    Det lyder da meget godt med overskriften… men igen, han spillede i Brøndby uden at bryde igennem, i Lyngby spillede han så i 4 år og resten af tiden i Viborg…

    Alligevel er det Brøndby der fremhæves… det må man jo så tage til efterretning, men tænk lige over det selv…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu