Наши партнеры

MenuTidligere Brøndby-spiller lægger støvlerne på hylden

Andet fodbold

Den tidligere Brøndby-spiller Andreas Jakobsson, der senest har spillet for Helsingborg, har besluttet at indstille sin karriere, når sæsonen i Allsvenskan slutter.

Den tidligere Brøndby-forsvarsspiller 34-årige, Andreas Jakobsson, er i gang med sin sidste sæson, som professionel fodboldspiller. Dette fortalte han i dag. Jakobsson startede karrieren i Landskrona, hvorefter han skiftede til Helsingborg, hvor hans karriere derefter to fart.

Hans solide præstationer fik Hansa Rostock til at købe ham. Efter tre år hos nordtyskerne, var turen kommet til Brøndby med den daværende cheftræner Michael Laudrup ved roret.

Jakobsson spillede godt i Brøndby, men ærgrer sig den dag i dag over, at det ikke lykkedes ham og resten af truppen at hente en mesterskabstitel, mens han var i klubben.

”Desværre var jeg ikke med til at vinde mesterskabet. Men vi slog Schalke ud af UEFA Cuppen og de efterfølgende kampe mod FC Barcelona med Ronaldinho er et minde for livet,” fortalte Jakobsson til Helsingborgs hjemmeside.

I 2004 ville Jakobsson prøve nye udfordringer. Turen gik til Southampton, inden han året efter vendte tilbage til hjemlandet og spillede for Helsingborg.

Jakobsson har optrådt i 36 A-landskampe for Sverige, hvor den seneste var ved EM-slutrunden i Portugal i 2004.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu