Наши партнеры

MenuTidligere BIF-profiler degraderet til U-trup

Dansk fodbold

Brøndby IF har nu påbegyndt den helt store udrensning i deres A-trup. De tidligere profiler, Mads Jørgensen, Joseph Elanga og Thomas Rytter har alle fået at vide, at de fremover skal spille for klubbens U-trup.

Det har længe ligget og ulmet, at Brøndby-ledelsen for alvor ville starte den store sortering i A-truppen henover vinderpausen. De tre første spillere, der fik dette at mærke var Mads Jørgensen, Joseph Elanga og Thomas Rytter, der er blevet degraderet til klubbens U-trup.

”Vi har haft samtaler med de fleste spillere, før de gik på ferie. Vi har ærligt og åbent fortalt om de videre planer med de enkelte spillere, og de tre, du nævner, har fået at vide, at de skal starte op i U-truppen efter ferien,” udtalte Brøndbys sportsdirektør Anders Bjerregaard til Ekstra Bladet.

”Men det er alle dygtige spillere, ellers havde de ikke været i Brøndby i første omgang. De indgår bare ikke i planerne for den fremtidige trup, hvilket basalt set er, hvad vi har meddelt dem. Det giver dem også tid til at finde en anden klub, hvor der er udsigt til mere spilletid, end de ville få hos os,” sluttede Bjerregaard.

”Jeg forholder mig til, at jeg har et år tilbage af min kontrakt med Brøndby – og den har jeg tænkt mig at opfylde,” udtalte den 33-årige Brøndby-back, Thomas Rytter.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu