Наши партнеры

MenuTidligere AaB-kæmpe vender hjem

Dansk fodbold

Den massive Poul Hübertz har været et smut i udlandet, senest Northampton Town. Nu vender Poul Hübertz tilbage til det danske land. Årsagen til skilsmissen er simpel. Northampton Town har ikke råd til at holde på den tunge dansker.

Hübertz har scoret tolv mål og lagt op til ni for Northampton Town, der befinder sig i den tredjebedste række i England. Sidste år var han i Millwall, hvor han gjorde en så god figur, at han blev særdeles vellidt blandt klubbens tilhængere.

Nu går turen så hjem igen, tilbage til Danmark, hvor den svære angriber endnu ikke har en aftale med en klub. Han leder dog efter en af slagsen og er stadig en sulten mand.

“Manageren og jeg havde en rigtig god snak i fredags, så vi skilles i fuld forståelse. Med mine 31 år har jeg stadig mægtig appetit på topfodbold,” siger Poul Hübertz til et anerkendt agentfirma.

Han spiller dog sæsonen ud for Horthampton Town, hvor han på allerbedste vis vil forsøge at nå op på femten mål, inden han returnerer til det hjemlandet.

“Da jeg skiftede fra Millwall i sommer satte jeg mig for at jeg ville lave flere mål i denne sæson, og det kom til at holde stik, og jeg tror godt, at jeg kan nå op på 15 mål, inden det er slut,” fortæller Hübertz.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu