Наши партнеры

MenuThygesen overvejer at vende hjem

Dansk fodbold

Danskeren Mikkel Thygesen, der i vinters skiftede fra FC Midtjylland til Mönchengladbach, overvejer nu at vende hjem til Danmark.

Mikkel Thygesens tid i Mönchengladbach har ikke været god, da danskeren har haft svært ved at tilkæmpe sig en plads i startformationen. Nu overvejer den tidligere FC Midtjylland-spiller at vende hjem til Danmark for at få spilletid. Mikkel Thygesen ser ikke et skifte tilbage til Danmark som et skridt tilbage på rangstigen.

“Nej, det ville det bestemt ikke være. Superligaen har et utrolig højt niveau, og man ser, at der er flere og flere fra Superligaen, som kommer ind og bliver prøvet omkring landsholdet. Danmark har en rigtig god liga, så det ville bestemt ikke være et nederlag,” sagde Thygesen til avisen 24timer.

Når en dansk landsholdsspiller leder efter en ny klub, er FC København som regel med i kampen om spilleren. Mikkel Thygesen tror dog ikke, at FC København er interesseret i ham.

“FCK har muligvis et endnu stærkere hold end FCM, så jeg kan ikke se, hvorfor de skulle være interesseret i mig. FCK har mange landsholdsspillere og spillere, som har bevist deres værd gennem længere tid. Det er noget jeg mangler,” sagde Thygesen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu