Наши партнеры

MenuThomassens skadeshelvede lakker mod enden

Dansk fodbold

AGF’s forsvarsspiller Dan Thomassen, som har siddet ude igennem de seneste otte måneder med en korsbåndsskade, kan nu endelig se lyset for enden af tunnelen.

Dan Thomassen kan nu se tilbage på et skadeshelvede, som har varet i otte måneder. Thomassen kan nu se frem til comeback, når han i den kommende weekend er tilbage på grønsværen for holdets reserver.

Tilbage i august måned var Thomassen uheldig med at rive sit korsbånd i knæet over. De første meldinger lød på et helt års pause, men stik mod alle odds er det altså lykkedes, at halvere forløbet.

”Jo mere jeg har trænet, desto mere har lysten til at spille kamp vokset. Jeg er ikke bange for at gå ind i nærkampene, og jeg løber ikke og tænker over, at jeg skal passe på. Min boldføling er også fin, og nu handler det mest om at få kampformen på plads, for den kan du ikke træne dig til,” fortæller Thomassen til AGF’s hjemmeside.

”Dan har vist en beundringsværdig viljestyrke og har tacklet hele forløbet med stor professionalisme. Hans genoptræningsforløb er en facitliste på, hvordan man kommer tilbage fra en alvorlig skade, og nu handler det om, at han kommer i den rette kampform, så vi atter kan få glæde af hans kvaliteter på SAS Liga-holdet,” udtaler sportschef Brian Steen Nielsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu