Наши партнеры

MenuThomas Røll skifter til Viborg

Dansk fodbold

Viborg har skrevet en halvandet år lang kontrakt med Thomas Røll, som skifter fra FC Midtjylland, hvor der ikke var udsigt til fastspilletid for den rutinerede midtbanespiller.

Thomas Røll skal hjælpe holdet fra Domkirkebyen op i SAS Ligaen, der er Viborgs målsætning for sæsonen. Med sin store alsidighed, gode fysik og mere er Røll en kvalitetsspiller, som vil styrke Viborgs hold.

”Det er en kvalitetsspiller, vi får til klubben, som det seneste halve år har spillet fast i Vejle og dermed spillet på superliganiveau hver eneste søndag. Thomas er både god med bolden og i luften, og så har han en rigtig god fysik. Det er en spiller, de fleste kender, og hans alsidighed som spiller gør, at han kan bruges på stort set alle pladser – med undtagelse af målmandsposten, så det er en klar forstærkning af vores trup,” siger Viborgs sportschef Steffen Højer til Viborgs hjemmeside.

Røll startede sin professionelle karriere i Silkeborg, hvorefter turen gik til FC København i 2001. I 2005 vendte han tilbage til Silkeborg på en lejeaftale, for i 2006 at skifte til FC Midtjylland, der nu har solgt Røll til Viborg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu