Наши партнеры

MenuThomas Kristensen: City er overvurderet

UEFA Cup

Forud aftenens UEFA Cup-kamp, hvor F.C. København og Manchester City mødes udtaler FCK-spilleren Thomas Kristensen, at englænderne er stærkt overvurderet. Det samme gælder for klubbens største stjerne Robinho.

Det er et vigtigt i aften, når den engelske storklub Manchester City kommer på besøg i Parken i UEFA Cuppens 1/16-finale. Dog virker FCK-spillerne ikke synderligt skræmte inden mødet med giganten, der har den brasilianske stjerne Robinho i truppen, som blev hentet sidste sommer i Real Madrid.

“Som hold er Manchester City overvurderet. Individuelt har de nok et af de bedre hold i Premier League, selvom de ikke kan få det til at fungere, og som hold mener jeg, at vi har et bedre hold,” siger FCK’s midtbanespiller Thomas Kristensen i BT og fortsætter:

“Robinho er også overvurderet. Især i Premier League. Men sætter man et prisskilt på 315 millioner kroner på en spiller, så vil man nok skuffe de fleste. Vi har respekt for dem, men så heller ikke mere. Det skal ikke lyde som om, vi er bange for dem, for det er vi på ingen måde. Vi er på hjemmebane, og vi har ikke tabt i her i rigtig lang tid,” lyder det.

Thomas Kristensens holdkammerat Hjalte Bo Nørregaard frygter heller ikke opgøret, men understreger, at FCK nærer naturlig respekt for aftenens modstander.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu