Наши партнеры

MenuThomas Frandsen siger farvel efter 10 år i Viborg

Dansk fodbold

Thomas Frandsen har befundet sig i Viborg i store dele af sin fodboldkarriere. Den æra er dog slut, da Frandsen ikke ønskede blot at forlænge med seks måneder. Sportschefen, Steffen Højer, beklager sig over det endelige farvel.

Thomas Frandsen fik sin debut for Viborg FF i 1995, og siden er det kun blevet til små udenbysture hos OB og FC Midtjylland. Til sommer er det dog slut med fodbold i domkirkebyen, da klubben og Thomas Frandsen ikke har kunne enes omkring kontraktlængden på en ny kontrakt.

“Jeg har været rigtig glad for at være i klubben igennem de sidste 10 år. Der har altid været et godt kammeratskab, og jeg har altid glædet mig til at møde ind til træning. Jeg synes, det er ærgerligt, at vi ikke er kunnet nå til enighed, men sådan er det nogle gange, når man forhandler kontrakt, og sådan er gamet jo,” siger Frandsen til klubbens hjemmeside.

Steffen Højer, som Frandsen for blot et år siden spillede på hold med, har ikke kunne acceptere Thomas Frandsen krav i forhandlingerne. Frandsen ønskede en længere kontrakt end de foreslåede seks måneder, men det gik den tidligere holdkammerat ikke med til. Han beklager sig over afskeden.

“Jeg synes, det er en lidt træls dag, for vi mister en – på alle fronter – god mand i form af Thomas. Det er vigtigt for os at sige Thomas en virkelig stor tak for det fremragende stykke arbejde, han har gjort i klubben. Vi håber, at han finder en god klub, hvor han kan spille de næste år, for det fortjener han,” siger Højer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu