Наши партнеры

MenuTheis Rasmussen på vej til Farum

Dansk fodbold

Den tidligere Vejle-målmand, Theis Rasmussen, er på vej til FC Nordsjælland, som gardering for et eventuelt salg af Kim Christensen til IFK Göteborg.

Det har været undervejs i et par dage, at de svenske mestre fra IFK Göteborg har været ved at sikre sig FC Nordsjællands anfører og målmand, Kim Christensen.

Her til aften ser et Christensten-salg fra FC Nordsjællands endnu mere sandsynligt ud, end det allerede gjorde, da bold.dk mener at vide, at den tidligere Farum Boldklub er ved at hente Theis Rasmussen ind som gardering, hvis det skulle komme til en målmands-transfer mellem FCN og IFK Göteborg.

“Det har jeg ikke nogen kommentarer til. Det kan jeg hverken be- eller afkræfte,” siger Rasmussen til bold.dk i vanlig stil.

Den unge Rasmussen har markeret sig som en talentfuld målmand i Vejle, hvor han dog blev presset ud på bænken af Jan Hofmann.

Derefter skiftede han videre til Frem, men da Frem grundet økonomiske vanskeligheder ikke må skrive kontrakter med spillere, så kan målmanden frit skifte videre, og FC Nordsjælland vil ikke behøve at betale penge for at erhverve ham.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu