Наши партнеры

MenuTevez forlader sandsynligvis United

Engelsk fodbold

Manchester United-angriberen Carlos Tevez regner ikke med at fortsætte i United, da han forlanger mere spilletid. Hans kontrakt udløber til sommer, og mange klubber er interesseret i ham.

Den argentinske angriber Carlos Tevez, som til dagligt spiller i Manchester United har mange tilbud på hånden, men Joorabchians Media Sport Investments forlanger omkring 250 millioner kroner for ham.

”Jeg har mange tilbud på hånden, og ikke blot fra Spanien. Jeg må se, hvilken klub, jeg kan komme til, men samtidig ikke kun tænke på pengene. Jeg skal være sikker på, at min familie også føler sig godt tilpas, især min datter. Så jeg har meget, jeg skal tænke over,” forklarer Carlos Tevez i et interview med den argentinske radiostation Radio Del Plata.

Hans toårige lejekontrakt løber ud til sommer, og han er bestemt ikke tilfreds med den manglende spilletid i United.

”Selvom man scorer tre eller fire gange i en kamp, spiller man ikke den næste. Der er mange gode spillere på holdet, men jeg vil spille. Jeg har trænet hver dag og aldrig fortalt noget til mine holdkammerater eller andre, men det er korrekt, at jeg har mange tilbud forud for næste sæson.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu