Наши партнеры

MenuTevez' agent: Tevez fik ikke betænkningstid

Engelsk fodbold

Carlos Tevez’ agent Kia Joorabchian har afsløret, at Carlos Tevez så sig nødsaget til at forlade Manchester United, fordi han ikke fik nok tid til at overveje deres kontrakttilbud.

Manchester United meddelte lørdag morgen, at Tevez vil forlade Old Trafford efter et to-årigt låneophold klubben.

United havde indvilget i at betale 220 mio. kr. for Tevez, det beløb der krævedes for at sikre Tevez permanent, og klubben tilbød ham en femårig lukrativ kontrakt. Argentineren afviste forslaget, og forventes nu at slutte sig til enten Manchester City eller Chelsea.

Carlos Tevez’ agent Kia Joorabchian har nu forsøgt at skabe klarhed om situationen ved at insistere på, at penge ikke var en faktor i argentinerens afgørelse.

Agenten for den nu snart tidligere United-spiller har også understreget, at Tevez stod tilbage med intet andet valg end at afslå United, da han ikke fik tid nok til at gøre hans tanker op.

“Da Manchester United for ca. 10 dage siden, for første gang i to år tilbød en kontrakt, kom vi ikke tilbage til dem for at bede om penge,” fortæller Joorabchian Sky Sports News.

“Vi bad blot om en vis tid til at tænke på det. De har jo haft to år til at tænke over det, og Carlos var nødt til at træffe en afgørelse som også var baseret på hans familie. Bare for at gøre det klart, så har det været Carlos’ beslutning. Ingen andre ville tage denne beslutning for ham,” fortæller Joorabchian og fortsætter:

“Vi har egentlig ikke afvist tilbuddet. Manchester United har trukke dem selv ud af forhandlingerne. Vi bedte om mere tid, og hvis de ikke kunne give det, ville vi blive nødt til at trække os. Han vil have tid til at fordøje det, og finde ud af hvilken klub som vil passe ham, fordi han nu tager en beslutning der vil påvirke ham fem år ud i fremtiden,” slutter Kia Joorabchian.

Det lader altså til, i hvert fald hvis man skal tro Tevez’ agent, at Manchester United i denne sag har spændt ben for sig selv.

Det forventes, at Carlos Tevez snart vil have valgt sin fremtidige arbejdsgiver.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu