Наши партнеры

MenuTerry sikrede smal Chelsea-sejr

Champions League

Chelsea tog her til aften imod AS Roma på Stamford Bridge. Den stærke midterforsvarer, John Terry, blev kampens eneste målscorer, og han sikrede dermed The Blues en 1-0-sejr. Chelsea er nu alene i spidsen for gruppe A.

Chelsea er klart bedre kørende end AS Roma i øjeblikket, men italienerne havde ikke tænkt sig at opgive på forhånd. I første halvleg leverede Roma en god indsats, hvor de formåede at gøre det svært for The Blues, at spille sig frem til de helt store scoringschancer. Men de kunne ikke holde værterne helt fra fadet, og Frank Lampard havde blandt andet et par gode skudforsøg.

På et frispark i det 22. minut sendte Lampard bolden af sted mod det korte hjørne, men desværre for Lampard og resten af Chelsea-mandskabet ramte bolden ydersiden af målhjørnet.

I første halvleg manglede Chelsea tempo i pasningsspillet, men det blev forbedret i anden halvleg, hvor værterne gik mere aggressivt til opgaven. I det 78. minut gav det forløsningen for Chelsea, da anfører John Terry steg til vejrs efter et hjørnespark, og headede bolden ind bag Doni i Roma-målet.

Det blev kampens eneste scoring, og Chelsea er nu alene i front i gruppe A, med syv point efter de første tre kampe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu