Наши партнеры

Menu



TB forudser: Laudrup bliver i Spanien

Spansk fodbold

TotalBold.dk giver i denne artikel vores bud på, hvor den danske succestræner, Michael Laudrup, ender, når han er færdig i Getafe efter sidste spillerunde i aften.

Store klubber fra lande som England, Italien, Portugal, Rusland og Tyrkiet har været inde i billedet, men vi på TotalBold.dk forudser, at den succesfulde træner, Michael Laudrup, bliver i Spanien.

Laudrup vil uden tvivl blive i Spanien, da han opfatter landet som sit andet hjem, og er elsket blandt stort set alle spaniere, derudover spiller hans yngste søn, Andreas Laudrup i Real Madrid, mens hans datter også går i skole i Madrid, hvorfor vi ikke tror på, at familien Laudrup flytter hen til et andet land, når de tydeligvis er faldet godt til.

Vi har lavet en top-3 over, hvilke spanske hold, vi mener, Michael Laudrup ville egne sig bedst til, når man samtidig tager højde for hans familie samt den tidligere Brøndby-træners ambitioner.

Vi regner med, at Laudrup føler sig klar til at kravle højere op på rangstigen, når det gælder udfordringer, ledelsens og fansenes ambitioner samt spillermaterialet.

Denne sæson: Klubbens ambitioner er på ingen måde blevet opfyldt i denne sæson, hvorfor ledelsen valgte at fyre Koeman. Klubben endte midt i tabellen i denne sæson, hvilket langt fra er tilfredsstillende for alle parter.

Trænersædet: Trænersædet er pt. besat af klubbens egen mand, Salvador González Marco, men det er kun som en midlertidig løsning, hvorfor klubben er på jagt efter en ny cheftræner.

Vurdering: Valencias mandskab består af et passende miks af rutinerede og yngre spillere, hvorfor Laudrup både vil kunne udvikle holdet, samt læne sig op af truppens erfarne spillere. Derudover har klubben også et pænt transferbudget, hvilket betyder, at Laudrup også vil kunne vurdere og votere på holdet. Klubben har et stort potentiale for igen at kravle op i tabellen i næste sæson, og vi tror på, at Laudrup sidder med den rigtige opskrift til at få stjernerne til at lyse op igen.

Denne sæson: Villarreal har spillet helt fantastisk i ligaen i denne sæson, og mod alles forventninger endte Den Gule Ubåd på andenpladsen foran FC Barcelona. Dermed sikrede de sig en CL-billet til næste sæson.

Trænersædet: Manuel Pellegrini har siddet på posten i de seneste fire år, og i denne sæson har han formået, at føre holdet helt til tops. Pellegrini burde sidde solidt i den kommende sæson også, men hvis Laudrup kommer ind i billedet er situationen så den samme?

Vurdering: Michael Laudrup vil uden tvivl blive udfordret maksimalt i Villarreals kommende sæson, hvis han ender hos de gul-blusede. Sæsonen vil byde på Champions League-fodbold og ambitionerne fra ledelsen og fansene til den næste sæson, vil være skyhøje. Laudrup har bevist, at han kan modstå presset i Getafe, hvor han førte holdet langt i UEFA Cuppen, og Villarreals trup er sammentømret og kan i den grad udvikles gennem mange sæsoner. Ydermere ligger de til store triumfer i næste sæson, hvorfor han vil kunne få én eller flere titler på sit CV.

Denne sæson: Atletico Madrid har bestemt haft en sæson, der ikke vil gå i glemmebogen de kommende år. Endelig lykkedes det holdet at sikre sig en Champions League-kvalifikationsbillet, da de endte på fjerdepladsen.

Trænersædet: Javier Aguirre har varmet Madrid-klubbens trænersæde siden 2006. I denne sæson har han ført holdet til en præsentabel fjerdeplads, men hans kontrakt udløber i næste sæson, og hvis den betydeligt yngre Laudrup puster ham i nakken, kan bestyrelsen meget vel vælge danskeren.

Vurdering: Atletico Madrid spiller om Champions League-fodbold i næste sæson, hvilket vil udfordre Laudrup, men det der trækker mest, hvis det skulle blive Atletico, skulle være familieforholdene, da dette ville passe bedst ind med børnenes fremtid. Atletico har dog også et særdeles spændende spillermateriale og klubben vil være det niveau større end Getafe til at Laudrup vil kunne takke ja til jobbet.

Dette var vores top-3 over, hvor vi tror, Michael Laudrup ender. Deltag i denne debat og del dine argumenter og kom med dit bud på danskerens kommende arbejdsgiver – Klik her



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu