Наши партнеры

MenuTalentfuld back forlænger med United

Engelsk fodbold

Den brasilianske teenage-back Rafael har forlænget sin kontrakt med yderligere to år med Manchester United.

Manchester United hentede for et års tid siden det brasilianske tvillingepar Fabio og Rafael. Af de to tvillinger har Rafael indtil nu været den største succes. Han har således allerede vist imponerende takter, når han har fået chancen på favoritpositionen som højre back.

Den kun 18-årige back har siden sin debut i august spillet 24 kampe i Uniteds røde trøje, og dette har han gjort i så overbevisende grad, at han nu er blevet belønnet med en kontraktforlængelse.

”Alle i klubben har været meget imponerede over hans første år som professionel,” fortæller Sir Alex Ferguson til Manchester Uniteds hjemmeside.

”Hans entusiasme, og den angrebsivrige stil han praktiserer, er typisk for en United-spiller, og vi er meget tilfredse med at han har underskrevet en ny kontrakt.”

Det er ikke kun klubben som er glade for den nye kontrakt, også Rafael selv er begejstret, både for kontrakten, men også for hans første tid i storklubben. En storklub som han håber at være en del af i lang tid.

”Det har været en fantastisk første sæson og jeg har lært fra alle spillerne i klubben, især fra forsvaret,” fortæller Rafael til klubbens hjemmeside.

”Det har været en spændende tid for mig og jeg ønsker at blive i klubben i lang tid. Derfor er det utroligt for mig at få en ny kontrakt.”

Rafaels gamle kontrakt løb frem til sommeren 2011, mens den nye løber til 2013, altså to år længere.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu