Наши партнеры

MenuTalentfuld AaB’er får lang kontrakt

Dansk fodbold

AaB’s dygtige allround-spiller, Patrick Kristensen, har fået sin kontrakt forlænget. Hans aftale med nordjyderne er forlænget med fire år.

AaB meddeler i aften på klubbens hjemmeside, at man har forlænget kontrakten med stortalentet Patrick Kristensen. Han har fået en fireårig forlængelse, hvilket han tydeligvis er glad for.

”Jeg er selvfølgelig glad for at have min fremtid på plads og den fireårige aftale, ser jeg også som et tegn på, at klubben har tænkt sig at satse på mig,” fortæller Patrick Kristensen til Nordjyske.

22-årige Kristensen er allround-spiller i AaB. Således har han vikarieret Michael Jakobsen på back-positionen, da han var skadet, men fremtiden tegner til placeringer på midtbanen.

”Når Michael bliver klar, forventer jeg ikke at skulle spille back, og jeg har allerede snakket med Magnus (Pehrsson, cheftræner, red.) om, at jeg skal køres ind på en eller to pladser på midtbanen,” uddyber Kristensen.

Tilbage i oktober måned sidste år, forlængede nordjyderne Kristensens kontrakt, så den løb frem til udgangen af 2009, men nu har man altså sikret hans kvaliteter længere ud i fremtiden.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu