Наши партнеры

MenuTalenter flygter fra F.C. København

Dansk fodbold

Tre spillere fra F.C. Københavns talentmasse søger nu væk fra klubben. Det drejer sig om Nikolaj Hansen, Morten Bertolt og Lasse Qvist, der alle savner mere spilletid i SAS Ligaen.

F.C. København ser ud til at miste tre af klubbens talentfulde spillere, når transfervinduet åbner i januar. De tre spillere Nikolaj Hansen, Morten Bertolt og Lasse Qvist søger alle mere SAS Liga-spilletid, hvilket betyder, at de må søge nye græsgange, på trods af, at deres kontrakter løber i en længere periode.

”Jeg vil gerne væk til vinter, og jeg er begyndt at snakke med klubben om at finde en løsning. Det kunne eventuelt være en lejeaftale,” sagde Bertolt til Ekstra Bladet. Bertolt forsøgte at skifte i sommer, hvilket FCK afviste.

”Jeg vil gerne have flere udfordringer end 2. division, så hvis der kommer et interessant tilbud, smutter jeg. En SAS Ligaklub har højeste prioritet, men skulle Vejle eller SønderjyskE byde sig til, ville jeg da også slå til,” sagde Qvist.

Lasse Qvist kom til FCK fra PSV Eindhoven for to år siden, men stortalentet har aldrig formået at slå igennem i hovedstadsklubben.Kommentér

En kommentar til “Talenter flygter fra F.C. København

  1. Mike Justesen siger:

    Hvis SIF ikke melder sig ind i kampen om Qvist, så demonstrere jeg foran klubhuset i Søholt. For dårligt af Qvist i øvrigt at han ikke nævner Silkeborg IF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu