Наши партнеры

MenuTalenter bliver i Brøndby IF

Dansk fodbold

I dag forlængede Brøndby IF med to af klubbens talenter. Således har både Daniel Stenderup og Osama Akharraz forlænget deres kontrakter.

Brøndby IF forlængede i dag med to talenter, som begge spiller i U-truppen. Forsvarsspilleren Daniel Stenderup, der er 19 år, vil således være i klubben frem til år 2010.

”Vi har forlænget aftalen med Daniel Stenderup to år således at hans kontrakt løber frem til udgangen af 2010. Han er en rigtig dygtig forsvarsspiller med en fantastisk indstilling og en enorm vindermentalitet. Som type er han en kompromisløs, aggressiv centerforsvarer, der er god til at sætte sig igennem,” fortæller Kim Vilfort ifølge Brøndbys hjemmeside om Daniel Stenderup og fortsætter:

”Daniel har et stort potentiale og han har, som man siger, hvad der skal til. Mentalt er han langt fremme, hvilket er nærmest altafgørende i dag, og fodboldmæssigt er han dygtig. Han skal selvfølgelig arbejde med sin fodbold og forbedre sig på nogle områder, men jeg er utrolig glad for, at vi har fået forlængelsen på plads.”

Derudover har klubben også forlænget med 18-årige Osama Akharraz, som beskrives som en stor tekniker.

”Osama er et kæmpe talent, der skal tage det næste skridt. Han spiller på U19-landsholdet, hvor han oftest bruges på kanten. I klubben spiller han oftest 10’er pladsen, hvor han også kan udnytte sine store tekniske kvaliteter. Han er god mand mod mand og har et godt overblik,” fortsætter han om Osama Akharraz.

Talentchefen er glad for talentudviklingen i klubben, og han mener, det er særdeles positivt at vestegnsklubben var den klub, som benyttede sig af flest unge spillere i efterårssæsonen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu