Наши партнеры

MenuTalent skriver med Viborg

Dansk fodbold

Viborg har i dag forlænget kontrakten med U16-spilleren Kevin Mesah. Steffen Højer spår ham en stor fremtid.

Kevin Mesah har på det seneste været i søgelyset hos flere udenlandske klubber. Og søgelyset blev ikke mindre da Mesah repræsenterede Arsenal i en ungdomsturnering i Italien.

Og derudover har Mesah imponeret i Junior Divisionen med mange gode præstationer. Derfor har Viborg nu skrevet en 3-årig kontrakt med Kevin Mesah:

“Vi har lavet en kontrakt på tre år, som er det maksimale vi må lave med en spiller under 18 år. Godt nok havde Kevin et år tilbage af sin gamle aftale, men vi følte, det var blevet tid til at belønne ham, men også at det var blevet tid til at lave en sikring på ham,” sagde talentchefen i Viborg FF, Steffen Højer til Viborgs hjemmeside.

Og samtidig mener han at Mesah er en af de bedste i hans årgang:

“Ud fra min bedste vurdering vil jeg sige, at han er blandt de allerbedste i sin årgang. Derfor er det utroligt dejligt for klubben at vide, at vi nu har ham i lang tid, og at vi stille og roligt kan bygge noget mere på ham. Og jeg kan godt se den dag, hvor han får sin debut i superligaen. Den dag ligger ikke så langt ude i fremtiden, hvis han fortsætter den udvikling, han er inde i nu.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu