Наши партнеры

MenuSveriges trænere forlænger

EM 2008

Den svenske trænerkonstellation, Lars Lagerbäck og Roland Andersson, har i dag forlænget deres kontakter. De løber nu til og med 2010.

Sverige er, modsat Danmark, rigtig kompetente, når man snakker kvalifikation til slutrunder. Således har vores svenske naboer kvalificeret sig til de sidste fem slutrunder. Nu kan de svenske fodboldentusiaster så glæde sig over endnu en god nyhed. Den succesfulde trænerduo, Lars Lagerbäck og Roland Andersson, har sat deres signatur på en kontraktforlængelse, og det er noget der skaber glæde i det svenske:

”Jeg er glad for, at vi nu har forlænget aftalen med Lasse og Roland i kraft af deres enestående resultater. Mesterskabserfaring, kvalifikationsspil og det at kunne lede et hold er uvurderligt for kontinuiteten og fortsat fremgang,” sagde talsmand, Lars-Åke Lagrell, ifølge svenskfotboll.se.

De to hovedpersoner er også selv tilfredse med forlængelsen, og de ser frem til store udfordringer i fremtiden:

”Det bliver en stor udfordring at få Sverige til den sjette slutrunde i træk, som det bliver, hvis vi kvalificerer os til VM i Sydafrika i 2010. Vi synes, at det er et fantastisk job, som vi skal fortsætte med at udføre, og det at arbejde med Sveriges bedste spillere er et privilegium,” sagde Lagerbäck og Andersson enstemmigt.

Lagerbäck er i øvrigt den landstræner, der har været på posten i længst tid – siden 2000.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu