Наши партнеры

MenuSverige mister midtbanespiller mod Danmark

VM

Når Sverige den 6. juni tager imod Danmark på Råsunda i den omdiskuterede VM-kvalifikationskamp, så bliver det uden midtbanespilleren Anders Svensson, der ser yderst tvivlsom ud til det prestigefyldte opgør.

Den 32-årige svensker Anders Svensson blev skadet under dagens træningspas i sin klub Elfsborg, og den alsidige midtbanespiller ser ud til at misse det skandinaviske storopgør i VM-kvalifikationsgruppe 1 mellem Sverige og Danmark.

“Uheldigvis misser jeg nok kampen mod Danmark. Det skyldtes en kraftig forstrækning i låret,” siger en slukøret Svensson ifølge avisen Aftonbladet.

Svenskerne er nødsaget til at vinde over Danmark den 6. juni på Råsunda, hvis nationen overhovedet skal gøre sig forhåbninger om en billet til VM-slutrunden i Sydafrika næste sommer. Svenskerne har seks point for fire kampe på fjerdepladsen i gruppe 1, mens Danmark fører gruppen med 13 point for fem kampe.

Anders Svensson har spillet 90 kampe for det svenske landshold, og har været at finde på alle trupper til samtlige EM- og VM-slutrunder siden 2002.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu