Наши партнеры

MenuSvensker skifter til Groningen

Andet fodbold

Flere danske klubber har set sig interesseret i Wigans svensker, Andreas Granqvist, men det endte altså med at blive til Holland svenskeren dragede. Mere præcist til klubben FC Groningen.

Andreas Granqvist nåede kun at spille en enkelt sæson for sit tidligere hold, Wigan Athletic, før det nu var tid til at tage videre.

Grunden til dette skal højst sandsynligt findes i at han aldrig etablerede sig rigtigt i Premier League, og han derfor nu tager til Holland og Groningen.

Granqvist, som var udtaget til EM for Sverige, har tidligere været sat i forbindelse med både FCK og Brøndby men den 23-årige spiller valgte altså at tegne en fireårig kontrakt med hollænderne.

”Jeg spillede ikke meget for Wigan, og det var vigtigt for mig at finde en klub, der passede til mig rent fodboldmæssigt,” siger Granqvist ifølge sportinglife.com.

”Det er dejligt, at jeg nu har skrevet under med Groningen. Jeg har talt med mine landsmænd i klubben, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af den,” tilføjer han.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu