Наши партнеры

MenuSvensk skuffelse forlader FCN

Dansk fodbold

22-årige Marcus Pode blev hentet til Nordsjælland i håb om en masse mål, men svenskeren har kun skuffet, og nu er han blevet solgt til Trelleborg.

Marcus Pode blev i 2007 hentet til Farum Park, hvor mange forventede, at han hurtigt ville markere sig som en stor profil i SAS Ligaen. Det er dog ikke sket, da svenskeren har skuffet med ganske få optrædener og mål. Derfor har svenskeren også søgt nye græsgange, og i dag er det lykkedes FC Nordsjælland at få solgt angriberen til Trelleborg i hjemlandet.

“Både vi og Marcus havde håbet på, at han havde fået sat et større fodaftryk i sin tid her. Men inden man dømmer ham for hårdt målt i antal kampe og scoringer, så skal det tages med i betragtningerne, at de angribere han har været oppe imod i sit halvandet år i FCN stort set alle har fået landskampe og i flere tilfælde er blevet solgt videre til store klubber,” siger sportschef, Jan Laursen, ifølge bold.dk.

“Konkurrencen har været meget stærk på hans position, og Marcus har en andel i klubbens succes på angrebsfronten gennem den konkurrence han har været med til at give på træningsbanen og de kampe og mål, som han har bidraget med. Nu glæder vi os på hans vegne over, at han får en god chance i nye omgivelser, og kan forfølge drømmen om EM på hjemmebane til sommer,” slutter sportschefen.

Den svenske angriber føler selv, at han mangler at bevise noget i FC Nordsjælland, men han måtte skifte klub for at nå sit store mål til sommer.

“Jeg har en ambition om at komme med til EM slutrunden for U/21 landshold i Sverige til sommer. Og den mulighed får jeg kun, hvis jeg kommer til at spille flere kampe på højt niveau meget snart. Derfor har jeg ønsket dette klubskifte lige nu, selv om at jeg føler jeg stadig havde noget at bevise i FC Nordsjælland, hvor de endnu ikke har set det bedste til mig på banen,” fortæller Pode til FC Nordsjællands hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu