Наши партнеры

MenuSuper Cup-optakt: A. Bilbao – FC Barcelona

Spansk fodbold

I aften tager Athletic Bilbao og FC Barcelona forskud på Primera Division-sæsonen, når de mødes i det første Super Cup-opgør, som finder sted på stadionet San Mames i Bilbao.

Den nye Primera Division-sæson er lige om hjørnet, men før denne løber af stablen, skal vi have fundet en afgørelse i den spanske Super Cup.

I aften klokken 22.00 mødes Athletic Bilbao og FC Barcelona i Super Cuppen, som består af to kampe. Aftenens opgør finder sted på Bilbaos hjemmebane San Mames, hvor der er plads til godt 47.000 tilskuere.

FC Barcelona vandt som bekendt både mesterskabet og pokalfinalen i sidste sæson, hvilket betyder, at det er det tabende hold i pokalfinalen, som de skal møde i aften.

Sidst de to hold tørnede sammen, var netop i Copa del Rey-finalen tilbage i maj måned 2009, hvor FC Barcelona kunne fejre en storsejr på 4-1. Bilbao fik ellers bragt sig foran tidligt i kampen ved Gaizka Toquero, men herefter overtog catalanerne kampen, hvor Yaya Toure åbnede målfesten, mens holdkammeraterne Messi, Krkic samt Xavi gjorde ydmygelsen total.

Hjemmeholdet Athletic Bilbao melder ikke umiddelbart om nogen skadede eller karantæneramte spillere.

Til gengæld er gæsterne fra FC Barcelona hårdt plaget af afbud fra holdets stjernespillere. De må i aften undvære Messi, Rafael Marquez, Andres Iniesta samt Zlatan Ibrahimovic, mens også Albert Jorquera og Henrique må blive hjemme i Catalonien. Det vil sandsynligvis betyde, at en række af holdets unge spillere også vil komme i aktion i løbet af opgøret.

Forventede startopstillinger:

Athletic Bilbao:

Iraizoz

Iraola – Amorebieta – Ocio – Toquero

Orbaiz

Susaeta – Yeste – Gabilondo

Llorente – De Marcos

FC Barcelona:

Valdés

Alves – Puyol – Piqué – Abidal

Busquets

Xavi – Keita

Bojan – Henry – Jeffren

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Statistikken taler sit eget klare sprog. I de seneste ti indbyrdes opgør har Barca trukket sig sejrrigt ud af otte af disse, mens Bilbao har vundet et enkelt, og et enkelt er endt uafgjort.

Vi tror, at FC Barcelona vil vinde ganske overbevisende i aften, på trods af, at de er gæster. Barca-mandskabet burde være stærke nok til at vinde 2-0, hvilket giver catalanerne et fremragende udgangspunkt til returopgøret på Camp Nou.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu