Наши партнеры

MenuSuccesfuld dansk trænerduo forlænger

Dansk fodbold

Topholdet FC Midtjylland har i dag meddelt på klubbens hjemmeside, at man har forlænget kontrakterne med klubbens succesfulde trænerduo, Erik Rasmussen og Thomas Thomasberg.

SAS Ligaens tophold, FC Midtjylland, der i øjeblikket indtager førstepladsen har i dag forlænget med den succesfulde trænerduo, cheftræner Erik Rasmussen og assistenttræner Thomas Thomasberg så begge nu er på kontrakt til år 2010.

Sidste år førte trænerduoen holdet til sølvmedaljer, og Erik Rasmussen ser stadig et stort potentiale i holdet og føler sig godt tilpas i klubben, dette er bare nogle af grundene til, at han valgte at forlænge.

”Jeg er rigtig glad for at være i klubben. Vi har en helt vild god trup med mange talenter, som vi svinger godt med. Netop nu er vi jo et af de absolut bedste hold i Danmark,” udtalte Rasmussen til klubbens hjemmeside.

Også Rasmussens højrehånd, Thomas Thomasberg, er glad over at forlænge, og lægger meget vægt på, at klubben har banet vejen for ham til at udvikle sine trænerevner yderligere.

”Jeg er superglad for at være her. Det er det bedste sted for min udvikling, og vi får ikke bedre muligheder i Norden for at arbejde med det, vi gerne vil. Desuden har jeg været i FCM siden den første dag. Det er jeg stolt over, og jeg håber, vi kan være med til at klubben tager endnu et skridt opad rangstigen i løbet af de næste tre år,” fortalte assistenttræneren.

Klubbens sportsdirektør, Jens Ørgaard, er meget tilfreds med, at han duoen har forlænget, således at klubben kan fortsætte sin positive udvikling.

”De passer godt sammen og har vist, at de er i stand til at udvikle både holdet, spillestilen og selve klubben. Desuden evner de at gøre lovende talenter til flyvefærdige liga-profiler. Og generelt passer de bare godt til filosofien bag klubben,” sagde Jens Ørgaard.

FC Midtjylland får efter landsholdspausen mulighed for at udbygge deres føring, når de tørner sammen med en anden af medaljeaspiranterne, nemlig OB.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu