Наши партнеры

MenuStuttgart hentede de første point

Champions League

Stuttgart havde inden aftenens kamp mod Rangers ikke nogle point på kontoen i Gruppe E. De har dog aldrig tabt til et skotsk hold på hjemmebane, og det blev heller ikke tilfældet i kampen mod Rangers, hvor tyskerne hentede en smal sejr.

Stuttgart havde på sin vis kun æren at spille om i dette opgør, mens der for Rangers var meget at spille for. Det var da også de skotske gæster, der kom bedst fra start i Tyskland. 27 minutter var spillet af opgøret, da Charlie Adam, der netop var blevet skiftet ind for få minutter siden, bragte Rangers i front, da han fra kort hold kunne sende bolden i mål.

Stuttgart har aldrig tabt til et skotsk hold på hjemmebane, og det viste angriberen Jeronimo Cacau, at tyskerne heller ikke havde i sinde at gøre det i aften. Kort tid inden pausen bragte han nemlig balance i regnskabet, da han scorede til 1-1. Rangers vil nok ærgre sig over udligningen, da scoringen faldt efter en forsvarsfejl.

I anden halvleg viste Pavel Pardo, at Stuttgart også gik efter at vinde kampen. Med godt en halv times tilbage af opgøret bragte han hjemmeholdet foran, da han fra lang afstand forsøgte sig med venstrebenet. Bolden sneg sig ind i hjørnet til 2-1.

For Rangers betød de tre point meget, og med tyve minutter igen bragte Barry Ferguson skotterne tilbage i kampen, da han udlignede til 2-2. Kampen var dermed helt åben igen.

Med fem minutter tilbage faldt afgørelsen på kampen. Det var hjemmeholdet Stuttgart, der ved Ciprian Marica kom foran 3-2. Denne føring kunne Rangers ikke svare igen på. De måtte dermed se sig slået af Stuttgart, der hentede deres første sejr i Champions Leagues gruppespil.

Pointene kan Stuttgart dog ikke bruge til noget, da de allerede har udspillet deres rolle i gruppespillet. Rangers derimod kan på trods af nederlaget fortsat gå videre.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu