Наши партнеры

MenuStuhr: Landsholdsambitioner tvinger mig væk

Dansk fodbold

Kevin Stuhr Ellegaards ambitioner er så store, at Randers FC ikke kan tilbyde ham de nødvendige udfordringer, derfor kan han blive tvunget til et klubskifte.

Randers FC’s keeper Kevin Stuhr Ellegaard er en af SAS Ligaens mest fremtrædende målmænd, men trods dette, er han kun fjerdevalg til målmandsposten på landsholdet. Derfor kan et klubskifte være en nødvendighed for målmanden, der for tiden er i Thailand med Ligalandsholdet.

”Jeg er fokuseret på at være Randers-målmand lige nu, men jeg vil også være med til at vinde ting i min karriere og spille internationale kampe, og jeg må være ærlig og sige, at jeg ikke tror på, at man kan være Danmarks nummer et, hvis man står i en klub som Randers,” indrømmer Kevin Stuhr Ellegaard overfor Sporten.dk.

Stuhr har tidligere forsøgt, at opnå større udfordringer i både England og Tyskland, hvor opholdene dog ikke blev videre succesfulde, men det skræmmer ham ikke fra at forlade Danmarks grænser endnu en gang.

”Jeg skal på et tidspunkt et skridt videre i karrieren, klubmæssigt, og jeg vil ikke udelukke en af de største danske klubber, men jeg vil også gerne udenlands igen. Det skal bare være til en klub, der virkelig er interesseret i mig og ikke bare tager mig tilfældigt. Jeg har siddet nok på bænken for resten af min karriere, da jeg var i Manchester City og Hertha Berlin,” siger den 25-årige Randers-målmand.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu