Наши партнеры

MenuStraffesparksmål i overtiden reddede point til Liverpool

Champions League

Atletico Madrid var rigtig tæt på at få alle tre point med hjem til Vicente Calderon, men et meget diskutabelt straffespark blev dømt i overtiden, som Liverpool udnyttede til at udligne.

Begge hold lagde aggressivt ud med chancer i begge ender, men aggressiviteten døde stille og roligt ud. I stedet var det Liverpool der tog teten uden rigtigt at komme frem til nogle chancer. Robbie Keane kom dog frem til en stor chance efter en halv times tid, hvor han var alene igennem med Leo Franco i Atletico-målet, der fik tvunget Keane ud i en så spids vinkel at situationen ikke blev farlig.

Atletico Madrid havde lagt klogt og disciplineret ud og de kendte deres besøgs tid, hvilket de viste efter 38 minutter, hvor Maxi Rodriguez bragte Madrid-klubben foran, da han løb fra Carragher i Liverpool-forsvaret.

I første halvleg kunne man slet ikke genkende det Liverpool man er vant til at se, som presser modstanderen i bund og man må formode at Rafa Benitez talte med hårde ord i pausen. Rafa Benitez peptalk havde tilsyneladende en stor effekt på Liverpool, der lagde anden halvleg ud med de dyder man kender dem for.

Liverpool fik i forhold til første halvleg skabt chancer, som blandt andet en ikke ret træfsikkerhed Daniel Agger ikke fik udnyttet. Specielt en af Aggers chancer var meget tæt på at ryge i mål. Efter cirka 55 minutters spil, hvor Agger kom først på Gerrards frispark og hans hovedstød havnede i nettaget.

Carragher er ikke kendt som en spiller der taget et løb frem af banen, men det skete til alles overraskelse efter cirka 85 minutter, hvor Carragher fyrede kanonen af med venstrebenet og var tæt på at overliste Leo Franco.

Bedst som man troede Atletico Madrid havde vundet kampen, så dømte kampens svenske dommer et meget kontroversielt straffespark, som var meget tvivlsomt, men det forhindrede ikke Liverpools anfører Steven Gerrard i sikkert at score sikkert til 1-1, som topkampen endte. Status er dermed den samme som før kampen, nemlig at Atletico Madrid og Liverpool ligger side om side i gruppe D.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu