Наши партнеры

MenuStortalent skifter til Arsenal

Engelsk fodbold

TotalBold.dk har tidligere skrevet, at 16-årige Håvard Nordtveit har været jagtet af flere storklubber, i dag underskrev han så en kontrakt med Arsenal, som måtte af med omkring 22 millioner kroner.

Håvard Nordtveit forlader nu den norske klub Haugesund, som tidligere har fået en række tilbud fra andre storklubber, som de hidtil har afvist, da de ikke ville tilbyde det beløb, som klubben krævede for ham

I dag blev så dagen, hvor den 16-årige forsvarsspiller fik en ny arbejdsgiver, og denne blev Arsenal, som tilbød 22 millioner for nordmanden og dette bud accepterede klubben prompte.

Beløbet på de 22 millioner kan godt risikere at falde lidt, eftersom det kommer an på hvornår Nordveit har tilspillet sig en plads på førsteholdet, og dermed sætter den engelske storklub et ekstra pres på den unge spiller, hvis han vil hjælpe sin gamle klub.

Haugesunds sportslige administrator Niels Halvor Berge, er meget tilfreds med aftalen.

”Der er hvilet et stort pres på os, men der har hele tiden været en god og positiv tone, og vi er svært tilfredse med, at aftalen er i hus,” sagde Berge til TV 2 Norge.

Det er ikke første gang, at Arsenals manager Arsene Wenger henter et ungt talent, som han ynder at gøre til verdensstjerne, den franske manager har udviklet en række spillere, blandt andre:

Nicolas Anelka, Thierry Henry, Patrick Vieira, Francesc Fabregas, Theo Walcott og Robin Van Persie er blot nogle spillere fra en lang liste af verdensstjerner.

Relateret nyhed:

16-årig jagtes af storklubberKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu