Наши партнеры

MenuStort millionunderskud hos DBU

Dansk fodbold

DBU oplyser her til eftermiddag på unionens hjemmeside, at de forlader regnskabsåret 2007/08 med et underskud på hele 14,1 millioner kroner.

DBU har i dag offentliggjort regnskabet for regnskabsåret 2007/08, der lyder på et minus på bundlinjen på hele 14,1 millioner kroner, hvilket er tre millioner værre end det foregående regnskabsår.

Indtægterne i regnskabsåret, som spandt sig fra 1. november til 31. oktober, har udviklet sig som forventet. Men der er ikke kommet så mange penge ind, som ventet, da man lagde budgettet i sin tid. Derudover er der lagt et tilskud til de seks lokalunioner og Divisionsforeningen, der lyder på tre millioner kroner.

”Indtægterne fra forbundets primære indtægtskilde, Herre A-landsholdet, blev to millioner kroner mindre end forventet. Alene EM-kvalifikationskampen mod Island i november 2007, der blev spillet på et tidspunkt, hvor begge hold havde udspillet deres kvalifikationschancer, gav en million kroner mindre i indtægt end forventet,” skriver DBU på sin hjemmeside.

For det næste regnskabsår budgetterer man med et underskud på to millioner kroner.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu